Sertai Keluarga Iospital

Di Iospital, kami sentiasa berusaha melayani pekerja dan pelanggan kami dengan cara kami ingin dilayani. Bagi kami, kejayaan Iospital bergantung kepada skil kemahiran pekerja dan kepuasan hati semua pihak, terutama sekali hati para pelanggan.

Misi Iospital sangat mudah.

Kami ingin menghubungkan semula pelanggan dengan peranti gajet kesayangan mereka, supaya dapat 100% berfungsi dengan baik.

Kami mencari individu yang sangat meminati teknologi dan ingin mendalami bidang servis ini dengan lebih mendalam lagi untuk menyertai team Iospital.  

Individu yang bagaimana?

  • Mempunyai SKILL TEKNIKAL & COMMON SENSE yang tinggi supaya proses baik pulih gajet & operasi dapat berjalan dengan sempurna.
  • Mempunyai STRATEGI YANG DINAMIK dalam mempelajari cara-cara untuk membaikpulih peranti gajet dan dapat menguasainya dengan cepat.
  • Mempunyai MINDA KREATIF dalam menyelesaikan masalah-masalah di tempat kerja terutama sekali berkaitan kerosakan peranti gajet yang perlu dibaiki.
  • Mempunyai sikap MESRA PELANGGAN yang akan membantu dalam membina dan menguatkan reputasi Iospital supaya lebih dikenali dan dipercayai ramai. Sikap ini juga dapat membuktikan komitmen dan minat yang mendalam terhadap kerja.

Adakah anda menepati ciri-ciri diatas? Jika ya, buat permohanan dengan mengisi maklumat anda di dalam form di bawah.

JAWATAN KOSONG TERKINI TERBARU DI IOSPITAL

Open chat
1
Ada pertanyaan?
Hi! 👋 apa yang boleh kami bantu?